Innovative teaching methods for teachers, school and adult education staff (Hispaania)

23.09.23-01.10.23 toimus Tenerifel koolitus „Innovative Teaching Methods for Teachers, School and Adult Education Staff“

Koolitusel osalesid koolist Inga ja Meryt ning lasteaiast Lii.

Koolitusel õpetati innovatiivseid õppemeetodeid õpetajatele, sealhulgas projektipõhist õpet, mitteformaalset õpet, õuesõpet ning IKT vahendeid.

Saime teada, mis vahe on projektil ja projektipõhisel õppimisel. Kuidas tekitada õpilastes huvi õpitava teema vastu ning kuidas õpilane tunneks ennast rohkem kaasatud? Mismoodi läbitud teemad paremini kinnistuksid?

Koolitusel osales 16 inimest erinevatest riikidest nagu Eesti, Serbia, Tšehhi, Ungari, Saksamaalt ja Arubalt. Oli põhikooli ja kutsekooli õpetajaid. Meie seas oli algklassi õpetajaid, liikumise, inglise keelelasteaia õpetajaid  ja isegi üks koolidirektor.

 Kursusel osalejad proovisid erinevaid vahendeid, et välja selgitada, kuidas õpilasi paremini kaasata ja neid hinnata. See kursus aitas osalejatel õppida, kuidas tuua rohkem kaasaegseid uuendusi oma õppeprotsessi.

Rohkem infot: http://profareng.weebly.com/innovative-teaching-methods-for-teachers-school-and-adult-education-staff—hispaania.html