Classroom Management Solutions for Teachers: New Methodologies, Effective Motivation, Cooperation and Evaluation Strategies

12.07.-17.07.21 toimus Kreekas  koolitus “Classroom Management Solutions for Teachers: New Methodologies, Effective Motivation, Cooperation and Evaluation Strategies”. Koolitus pidi esialgu toimuma Ateenas, aga toimus Nafplios.

Koolitusel osales matemaatikaõpetaja Kristina.

See kursus oli õpetajatele, kes soovisid rohkem teada saada tõhusa ja ajakohase klassiruumi haldamise kohta kasutades uusimaid tehnikaid ja klassi haldamise vahendeid.

Õpetajad said lisateavet klassiruumi haldamise kohta refleksioonide, vaatluste ja juhtumistsenaariumite kaudu, mis soodustavad  klassiruumis esinevate probleemide arutamist ja lahendamist.

Interaktiivsete ja kaasahaaravate tegevuste kaudu said osalejad teada, kuidas õpilastes suurendada motivatsiooni, kehtestada klassiruumi reegleid, anda selgeid juhiseid, jälgida, arendada väljakujundamist, kaasata paaris- ja rühmatöödesse ning saada näpunäiteid, kuidas julgustada õpilasi oma klassiruumis käitumist kajastama.

Kursusel osalejatele tutvustati  projekti- ja ülesandepõhise õpet ning saadi ideid õpilaste õppimise ja osalemise tõhusaks hindamiseks.

Kursus aitas osalejatel mõista, kuidas:
Klassiruumi tõhusalt  hallata  loogiliste tagajärgedega reeglite kehtestamise kaudu;
Tegeleda raskete käitumistega, töötades koostööl põhinevate lahenduste kallal;
Anda selged juhised, korraldada paari- ja rühmatöö ning arendada positiivseid suhteid;
Motiveerida õppijaid ja panna neid oma käitumist kajastama;
Korraldada ja planeerida ümberpööratud klassiruumi;
Hinnata õpilasi ja anda tagasisidet.