2018/2019

Juuni

Mai

Aprill

Märts

Veebruar

Detsember

November

Oktoober

September

  • 2018.09.24 Sügise sünnipäev

    “Sünnipäev on tore päev, kauaks, kauaks meelde jääb…..” Nii kõlab üks tuntud lastelaul.
    Sügisele jääb sel aastal  tema sünnipäev kindlasti meelde  ja seda tänu originaalsetele sügisseadetele.
    Nimelt meisterdasid Peetri kooli õpilased sügisele toredaid kingitusi.
    Noored kunstnikud on lasknud fantaasial lennata, iga töö tänu sellele ainulaadne ja isemoodi.
    Kes on teinud suvekõrvitsast paadi, kes porganditest auto, kes tõrudest ussid ja kastanitest ämblikud, mõni on lihtsalt värvilised tomatid klaaspurki sättinud.
    Sammal, naerid, kartulid, suured kollased kõrvitsad, käbid, pihlakad, seened, oksad, värvilised puulehed – kasutatud on kõike, mida loodus pakub.
    Hea tuju on vaatajale garanteeritud!

     

  • 2018.09.05 Esimesed koolipäevad

    Esimestel  koolipäevadel arutleti klassides, mis on olulised  põhiväärtused  meie elus ning räägiti  vastutuse võtmisest ja kandmisest.  Prooviti teada saada, kuidas tunda ära enda tugevused ja ka nõrkused ning arutleti, kuidas käituda nii, et suhted kaaslastega oleksid head ning koostöö sujuks.

     

  • 2018.09.06 Õuevahetunnid

    Ilusa ilmaga tuleb vahetunnis ikka õue minna. Õues saab joosta ja mängida, hüpata ja mürada. Pärast on koolitunnis sootuks parem ja rahulikum istuda!

     

  • 2018.09.03 Meenutusi 3. septembri aktuselt

    Uue õppeaasta pidulik aktus toimus 3.septembril kooli spordisaalis. Üle hulga aja said kokku 2.-9. klasside õpilased ja kõik õpetajad. Toimusid meeleolukad esinemised nii õpilaste kui õpetajate ühendkoori poolt. Direktor pidas kõne ja tervitas kõiki uusi õpetajaid.  Ja mis kõige vahvam – külas käis Terevisioon!